Péntek

Minimal Madness

A minimal ütemek kedvelőinek ajánljuk ezt a lendületes partysorozatot, ami a szezonban többször is ismétlődik, a stílushoz köthető népszerű fellépőkkel!

Szalagavató After

A rendezvény elsősorban egy-egy középiskola/gimnázium szalagavatósainak és barátaiknak szól, de bárki vásárolhat belépőt a rendezvényre. Zenei stílusa a slégerek mellett a fiatalabb korosztály által kedvelt fesztivál zenék, EDM, electro-house, future-house, minimal, stb.

loveDST - the alba room

A techno és house szerelmeseinek új saját szervezésű rendezvénysorozatunk. Házigazda: Peter Csabai

Coronita Classic

Az egykori budapesti Coronita Music Club after rendezvényei alatt kialakult zenei stílust megelevenítő rendezvény. Jellemző fellépők: Manic N, Andrewboy, Steve Judge, Maimisoul. Zenei stílus: minimal, minimal-techno, tech-house.

Classic House Party

Jellemzően a 2000-es évek kedvenc house zenéit felidéző rendezvény. Közkedvelt fellépők: Sterbinszky, Newl, Kühl, stb.

Szombat

Albabar Házibuli

A legendás Albás szombatok több mint 10 éve a város legpezsgőbb bulijai. Napjaink rádió- és klubslágerei mellett megszólalnak az elmúlt néhány év kedvencei is. Az este meghatározó részében fontosnak tartjuk, hogy egyediek és hűek maradjunk az egyedi Albás feelinghez, így a Hölgyek kedvéért sok RNB és Latinpop zene is megszólal. Hajnal felé pedig belevetjük magunkat a pörgősebb dallamokba, hogy zárásig biztosan kellően elfáradjatok! A szombati házibulikon belül is hívunk ismert dj-ket, zenekarokat és táncosokat. Tematikus rendezvényeket is szervezünk, ahol pl. nagyobb hangsúlyt fektetünk bizonyos zenei irányzatra.

mission imPUSSYble - A csajos buli

Minden hónapban kedvezünk a Hölgyeknek, táncosfiúkkal, Chippendale show-val, koktélakciókkal, fellépőkkel. Az Albabar szombatok legcsajosabb bulija!

Következő események