20170826_albabar_007

Az Albabar Club & Event Székesfehérvár belvárosában található, és a város legrégebb óta aktívan üzemelő szórakozóhelye. Jelenlegi formájában 2005 óta üzemel, de azóta több felújításon esett át. Legutóbb 2017-ben frissítettük arculatunkat és a belsőt, de folyamatosan váltjuk valóra az újabb elképzeléseket/fejlesztéseket.

Egyediségünk abban rejlik, hogy nem követünk más klubokat és médiumokat, hanem egy olyan “Albás” érzést adunk Vendégeinknek, amit máshol nem kaphatnak meg. Fontosak számunkra a különböző stílusú slágerek és fellépők az elmúlt évekből, de közben folyamatosan nyitunk az új felé és Veletek együtt maradunk a mainstream világ közelében.

Szombatonként a rádió- és klubslágerekre szeretünk bulizni (RNB, Retro, Classic, Dance, Maintream, House), péntekenként pedig különböző zenei stílusú rendezvények kapnak helyet nálunk. Számtalan sztár DJ-vel, együttessel, táncossal, italpromóciókkal, meglepetésekkel színesítjük programjainkat.

Mivel fontos számunkra az igényes szórakoztatás, ezért Vendégeinktől is elvárjuk az igényes megjelenést és kulturált viselkedést! Ezzel együtt tudjuk csak biztosítani Nektek a felhőtlen szórakozás együttes élményét.